Le Chaumont is een geïsoleerd familiehuis in het hart van de natuur waar ik al mijn vakanties heb doorgebracht gedurende 50 jaar.
Het lijdt geen twijfel dat je daar net zoveel geluk zult hebben als ik!

De kinderen zullen blij zijn! Een buitenspeeltuin staat tot hun beschikking. Ze vinden er een schommel, een glijbaan, een hutje, een zandbak en zelfs een trampoline! Van juni tot september (variabele periode afhankelijk van de weersomstandigheden) kunnen ze genieten van het bovengrondse zwembad met een diameter van 3 meter en een diepte van 70 centimeter. Binnen zijn er bordspellen voor hen beschikbaar, evenals spellen voor de kleintjes. Bovendien heeft de familiekamer een kleine geheime plek voor hen die hen zeker zal amuseren.

Volwassenen zullen niet ontbreken! In de winter zullen ze genieten van een gezellige avond in de comfortabele lounge in de warmte van de open haard.
In de zomer kunnen ze genieten van de barbecue of gewoon ontspannen in de fauteuils op het overdekte terras... en in alle gemoedsrust genieten van de rust, het uitzicht en de prachtige zonsondergangen!

Als gezin kun je tafeltennistoernooien organiseren of voetballen. Bovendien, vanuit het onderdak, zullen mooie wandelingen u de bosrijke omgeving laten ontdekken. Tenzij je liever fietstochten maakt? Ook dit is mogelijk!

Kortom, laat u gaan, veel plezier in Chaumont: ""Dolce Vita""!